fbpx

Planlagt generationsskifte i Addere Revision

Efter modne overvejelser og grundig forberedelse siger Addere Revision ved årsskiftet farvel til 2 partnere, når Torben Schledermann Nielsen samt Ruddi Carlsen går på pension.

Det er to erfarne og kompetente statsautoriserede revisorer, der nu takker af og det er ikke uden vemod, fortæller Torben:

Jeg har været glad for mit partnerskab i Addere Revision. Ligesom de gode relationer i virksomheden, kommer jeg til at savne den daglige kundekontakt. Det har altid været forbundet med stolthed at rådgive virksomhedsejere. Når processen fra udfordring til løsning baseres i sparring med kunden og et stærkt fagligt beslutningsgrundlag, går ligningen op

Både Torben og Ruddi har været en del af Addere Revision i mere end 20 år, og der er mange gode oplevelser at tænke tilbage på. Men nu venter et nyt og spændende kapitel, med masser af muligheder. Ruddi uddyber:

Jeg ser frem til mere tid med familie og venner samt til selv at styre min kalender. Men når det så er sagt vil jeg savne mine kollegaer, forretningsforbindelser og mange gode kunder

Partnerkredsen i Addere Revision siger tak til Torben og Ruddi for et givende samarbejde og mange gode år. Grundet COVID-19 er det p.t. desværre ikke muligt at fastsætte en dato for afskedsreception for Torben og Ruddi.

Addere Revision fortsætter med 36 medarbejdere inkl. 5 partnere, og bestyrelsesformand Søren Nielsen udtaler:

Vores kunder vil fortsat være i de bedste hænder med vores kompetente medarbejderstab, som viderefører samme høje serviceniveau og faglige ekspertise

Kontakt os!

Addere Revision ligger centralt i Køge tæt på motorvej, s-tog og bus. Kommer du i bil er der indkørsel fra Valdemarshaab.