Derfor er medarbejderne virkelig vores vigtigste aktiv.

Addere Revisions succes er 100 % afhængige af vores medarbejderes kompetencer, erfaring, faglige viden og evner.
Se mere

Addere Revision er et af Sjællands største selvstændige revisionsfirmaer

Fra vores kontor i Køge servicerer vi en lang række mellemstore og mindre virksomheder i vidt forskellige brancher. Vi sælger egentlig tryghed, stabilitet og sikkerhed, og hovedydelsen er både traditionelle revisionsområder som revision, regnskab og skatterådgivning, samt ikke mindst rådgivning og sparring omkring virksomhedsudvikling, etablering og selskabsstrukturer af forskellig art.

Vi lægger stor vægt på at være konstruktive i vores samarbejde og har som lokalt forankret revisionsvirksomhed en uformel tilgang til vores kunder. Vi lægger stor vægt på at følge grundigt op på alle vores kunder og hjælper dem gerne videre til at blive selvkørende.

Vi servicerer også din branche.

0 +

Medarbejdere

Vores succes er 100 % afhængig af vores medarbejdere.

0 +

Kunder

Erfaring fra en lang række vidt forskellige brancher.

Et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi er 36 medarbejdere og beskæftiger en lang række vidt forskellige mennesker, både hvad angår uddannelse, erhvervsmæssig baggrund og funktioner. Vi har både elever, revisorassistenter, revisorer, registrerede revisorer og statsautoriserede revisorer. Plus naturligvis de helt nødvendige medarbejdere, som holder det hele sammen; sekretær og receptionist.

Addere Revision tilbyder en bred vifte af kompetencer inden for både revision, regnskab, skat og rådgivning.

Med en kompetent medarbejderstab på 36 engagerede medarbejdere har vi et stærkt fagligt bagland, som gør det nemt for os at sammensætte et skræddersyet team til den enkelte kunde.

Vi har en bred erfaring fra en lang række vidt forskellige brancher og besidder på mange områder en indgående specialviden om den enkelte branches særkender.

Skal vi være din nye revisor?

Addere Revision ligger centralt i Køge tæt på motorvej, s-tog og bus. Kommer du i bil, er der indkørsel fra Valdemarshaab.

Skriv til os!