LEDERNETVÆRKET
- DIN INSPIRATION.

Coronakrisen har ramt hele verden fra den ene dag til den anden. Hvad er det for en tid, som venter forude? Umuligt at svare entydigt på. Men der er med sikkerhed behov for at søge ny inspiration og drøfte situationen med andre ligestillede.
Se pris

Tilmeld dig!

Et netværk for nysgerrige og ambitiøse ledere.

Vi sætter fokus på tendenser og teamer, som er relevante i rollen som leder og/eller ejer af en mindre eller mellemstor virksomhed, hvor vi bringer Danmarks stærkeste foredragsholdere på scenen i en række morgenseancer. Ambitionen er at skabe et professionelt og ambitiøst ledernetværk i Køge - som sætter fokus på udviklingen og lederskab.

PROGRAM 2020

MORTEN ALBÆK

10. SEPTEMBER kl. 07:00 - 10:00

Den tidligere direktør fra Vestas og Danske Bank og filosof, Morten Albæk, stiller spørgsmålet “hvordan kan det lade sig gøre, at vi, som et af verdens rigeste og mest lykkelige folkeslag, samtidig kan være så hårdt ramt på vores mentale velbefindende, målt på antallet af mennesker, der lider af stress, angst og depression?” STOP det såkaldte work-life-balance og forestillingen om, at en skarpere adskillelse mellem arbejde og fritid kan løse problemet.

RASMUS ANKERSEN

29. OKTOBER kl. 07:00 - 10:00

Succes producerer ofte selvtilfredshed. Det sker for enkeltpersoner, virksomheder og nationer. Og måske du allerede har oplevet det? Rasmus Ankersen har igennem en årrække studeret, hvordan succesrige virksomheder kan forblive succesfulde, og vi får her svar på spørgsmål som: Hvordan forbliver du ydmyg, når virksomheden igen og igen leverer rekordoverskud? Hvordan giver du medarbejderne en følelse af, at de står på en brændende platform, når der ikke er flammer i syne? Det er store spørgsmål til eftertanke.

TUE MANTONI

10. DECEMBER kl. 07:00 - 10:00

Efter 9 år som topchef i Triumph og Bang & Olufsen har Tue Mantoni dedikeret livet til start-ups og bestyrelsesarbejde (bl.a. i Joe & The Juice, Lakrids by Bülow og Vækstfonden). Er netop af Børsen vurderet til at tilhøre en superliga på vej mod bestyrelsestoppen.  Vi har en klar ambition om at levere et konkret og relevant indhold målrettet små og mellemstore virksomheder. Og har allerede kørt 3 udsolgte hold igennem, hvorfor indhold og koncept er godt gennemtestet.

MEDLEMSKAB

Du bliver medlem af et ledernetværk bygget på et
gennemtestet koncept.

Morgenarrangementer fra kl. 07.00 – 10.00.

Du får et indhold, som er målrettet små og mellemstore
virksomheder.

Du får indblik i Danmarks stærkeste foredragsholdere.

Du bliver placeret ved 6 mands borde – forskellig fra gang
til gang.

Du kan få adgang til en række workshops bl.a. omkring
bestyrelse, lederudvikling mv. 

Alle arrangementer afholdes i Den Hvide By i Køge.

2020 medlemskab
6.500 kr.
ekskl. moms
Deltagelse til 3 events
2020 adgang
Adgang til workshops
Tilmeld dig!
2021 medlemskab
12.000 kr.
ekskl. moms
Medlemskab 12 mdr.
6-7 årlige morgenarrangementer
Adgang til workshops
Tilmeld dig!

I SAMARBEJDE MED

Bliv kontaktet for at høre mere...