KENMAY LEDERNETVÆRK
- DIN INSPIRATION
Verden befinder sig en i en turbulent periode, det samme gør de fleste virksomheder. Vi hjælper med indsigt og viden til dig som virksomhedsejer og/eller leder – både fra ligesindede, men også fra nogen af Danmarks stærkeste speakere.
Et netværk for nysgerrige og ambitiøse ledere.
Vi sætter fokus på tendenser og teamer, som er relevante i rollen som leder og/eller ejer af en mindre eller mellemstor virksomhed, hvor vi bringer Danmarks stærkeste foredragsholdere på scenen i en række morgenseancer. Ambitionen er at skabe et professionelt og ambitiøst ledernetværk i Køge - som sætter fokus på udviklingen og lederskab. Netværket tæller i dag 65 medlemmer.
PROGRAM 2024
CHRISTINA BOUTRUP
25. JANUAR kl. 07.00 - 10.00
Når danske beslutningstagere søger inspiration og ny viden til den
digitale transformation, kigger de ofte mod Amazon, Google og
Netflix. Men hvis man udelukkende kigger mod Silicon Valley, risikerer
man ifølge CHRISTINA BOUTRUP som er kina-ekspert og journatlist,
at stå med ryggen mod udviklingen. Kina har nemlig i al stilhed taget
et kvantespring og gennemgår i disse år en teknologisk revolution,
som vil rykke på magtbalancen i verden og komme til at påvirke alle
os.
Alligevel er de færreste opmærksomme på, at kinesiske virksomheder allerede er førende inden for nye digitale forretningsmodeller og
mange af de teknologier, som i øjeblikket former vores fremtid, ikke
mindst den praktiske anvendelse af kunstig intelligens.
Christina gør os klogere på hvad vi kan lære fra verdens største
digitale økonomi med 800 millioner internetbrugere – og hvorfor og
hvordan den såkaldte Kina-faktor bør indgå i vores strategiarbejde.
LOVELEEN RIHEL BRENNA
21. MARTS kl. 07.00 - 10.00
LOVELEEN RIHEL BRENNA, ekspert i mangfoldighedsledelse er indenfor ledelsesagendaen, hvad Lionel Messi er – og har været – indenfor
fodbold. Ifølge forfatter, forretningsudvikler og Seema-grundlægger
Loveleen Brenna er mangfoldighed – eller diversitet, som vi også ofte
kalder det – en overset mulighed for organisationer til at løfte sig ud
over vanetænkning og ‘det normale’.
Med de kommende ESG-krav er det også et parameter, vi som virksomheder bliver målt på. Hun er i stand til at udfordre tanker, engagere forsamlinger og formidle viden på en forståelig måde, der bliver
hos publikum.
I flere årtier har hun holdt foredrag om udvikling af “kulturel intelligens” samt ledelses- og organisationsudvikling med udgangspunkt i
mangfoldighed. Loveleen udviklede den nationale standard for mangfoldighedsstyringssystemer i Norge og har skrevet en række bøger
om emnet.
ANDERS BÆK MØLLER
16. MAJ kl. 07.00 - 10.00
ANDERS BÆK MØLLER, specialist indenfor AI i et forretningsperspektiv. Den store AI-revolution er begyndt, og vi står overfor verdenshistoriens formentligt mest spændende og foranderlige tidsalder. AI vil vende op og ned på vores dagligdag, arbejdsplads, uddannelsesinstitutioner, sundhedssektor, og AI vil bringe mange positive aspekter med sig i fremtiden, men der vil også være risici langs vejen, og allerede nu kan vi se, at et nyt geopolitisk AI-våbenkapløb har taget sin begyndelse.
ChatGPT har igangsat AI-bølgen, men vi befinder os fortsat i den spæde begyndelse. Vi vil opleve en AI-eksplosion over de kommende år og snart vil kunstig intelligens også dukke op i vores telefoner, i McDriven på McDonald’s, på vores arbejdsplads, i receptionen på hotellet og meget mere. Alt dette og meget mere vil Anders fortælle om når han tager os med op i helikopter-perspektiv og giver os en 360 graders rundvisning af, hvordan AI vil komme til at forme og ændre vores fremtid.
LARS SANDAHL SØRENSEN & JACOB RISGAARD
12. JUNI kl. 16.00
LARS SANDAHL SØRENSEN, erhvervslivets tilstand fra Dansk Industris CEO, har som øverste chef for Dansk Industri siden 2019 været en af landets mest markante erhvervspolitiske stemmer i en årrække fyldt med markante udfordringer. I foredraget fortæller Lars om at navigere gennem Covid-19, gennem overenskomstforhandlinger midt i en inflationskrise og gennem en situation med krig i Europa. Men især fortæller Lars, hvilke bevægelser og omvæltninger vi som erhvervsliv skal vente at se og mærke i den kommende tid. Lars Sandahl Sørensen er ikke bange for at markere sig tydeligt og sætte en retning. Blandt andet som bannerfører for øremærket barsel til mænd og som fortaler for, at erhvervslivet skal forpligte sig på 70% reduktion af CO2-udledningen.
JACOB RISGAARD, medstifter af Coolshop og en bemærkelsesværdig iværksætter som hverken er akademiker, eller udnævnt som mønsterelev fra skoletiden! Han er samtidig ordblind, og følte sig aldrig helt tilpas i et skolesystem. I dag er han en af landets mest bemærkelsesværdige iværksættere og har om nogen gjort det som samfundets velfærdsmodel har brug for – at skabe og udvikle virksomheder, som ansætter mennesker som betaler skat i DK. Faktisk kan vi trække en lignende parallel til mange ejerledere i små og mellemstore virksomheder i DK. Og derfor er Jacob Risgaard en relevant og aktuel profil at bringe i spil. Er vi samfundsmæssigt ved at uddanne os ihjel? Hvordan får vi stimuleret flere til at blive iværksættere? Og hvorfor fortjener landets ejerledere og iværksættere langt mere fokus?
LOUISE DINESEN
29. AUGUST kl. 07.00 - 10.00
‘Hvem passer på chefen?’ Det spørgsmål stiller erhvervs- og krisepsykolog, LOUISE DINESEN. For i en tid, hvor fokus er rettet imod medarbejdertrivsel, og krav til den moderne leder om både at være coach, situationsbestemt og empatisk – ja, hvem passer så egentlig på chefen? Nyeste analyser viser, at ledere er presset som aldrig før. Og lederes trivsel har direkte indflydelse på resultater og gode arbejdsliv for lederne selv og for medarbejderne.
Louise giver os et fælles sprog for ledertrivsel, og det der beskytter og belaster i lederjobbet. Vel kan vi være i en situation, hvor vi føler os godt klædt på, er tilpas resistente og erfarne – men hvordan med vores mellemleder funktioner og/eller kollegaer på samme niveau med lederansvar. Vi får besøg af en skarp profil som har solid erfaring med ledelsesudvikling under unikke betingelser, og har speciale i højrisikoarbejdsmiljøer og -kulturer som at rådgive Forsvarets øverste chefer.
KIM KRISTENSEN
31. OKTOBER kl. 07.00 - 10.00
KIM KRISTENSEN – det er med glæde og stolthed, at vi kan præsentere den tidligere oberst, ”Årets Leder” i Danmark 2009 og nu Hofmarskal for Kongehuset – og ikke mindst forfatter til ”Årets Ledelsesbog 2015” bestsellerbogen ”FØLG MIG”.
Kim Kristensen har stået i de mest krævende situationer, en leder kan opleve. Som tidligere oberst og leder af militære operationer på Balkan og i Afghanistan, har han flere gange ført danske soldater i krig, hvor beslutninger i bogstaveligste forstand er et spørgsmål om liv og død.
Han har senere brugt sine erfaringer med ledelse i erhvervslivet, den kommunale verden, sportens verden og kongehuset, hvor han i dag fungerer som Hofmarskal for Kongehuset. Vi får indblik i en stærk ledelsesprofil, som sætter ord på konkrete anbefalinger til ledelse i praksis, og ikke mindst vigtigheden af, at sikre følgeskab.
NATASHA FRIIS SAXBERG
5. DECEMBER kl. 07.00 - 10.00
NATASHA FRIIS SAXBERG, adm. direktør for IT-brancheforeningen og forfatter. Vi får indblik i kravene til SMVérne som Cybersikkerhed og bæredygtighed. Og hvordan vi tager fat på konkrete anbefalinger ift. adgang til kompetencer, bestyrelse, advisors, støtteordninger m.m. Natasha har været selvstændig med virksomheden Gignal, arbejdet for DSB med innovation og netudvikling, stiftet flere virksomheder og arbejdet hos IT-leverandøren Atea, hvor hun var hovedansvarlig for digital strategi og fremtidig vækst.
Natasha giver os indblik i den digitale innovation, der sker rundt omkring i verden lige nu. De tjenester og teknologier, der udvikles nu, vil påvirke individer og organisationer. Vi bliver klogere på fremtidens trends, teknologier og kommercielle muligheder.
Tidligere oplægsholdere
RASMUS ANKERSEN
TUE MANTONI
LOUISA LORAN
LARS LØKKE
JOHAN BULÖW
MALENE FRIIS ANDERSEN
CHRISTIAN ARNSTEDT
SØREN PAPE
ANNE SOPHIA HERMANSEN
KASPER HJULMAND
LYKKE FRIIS
MIA WAGNER
SVEND BRINKMANN
NIKOLAJ JACOBSEN
I SAMARBEJDE MED