fbpx

Mulighed for frivillig indbetaling af indefrosne feriemidler

Mulighed for frivillig indbetaling af indefrosne feriemidler
Er likviditeten god er der mulighed for frivillig indbetaling af indefrosne feriemidler.
Læs mere her: https://virk.dk/feriemidler


Til enhver tid kan alle eller nogle af jeres indberettede feriepenge betales til lønmodtagernes feriemidler. Der kan altid frivilligt betales feriepenge for overgangsåret, som ikke betales via den årlige opkrævning.


På selvbetjeningen kan I vælge hvilke medarbejdere, I ønsker at betale feriepenge for. Fx kan I vælge at indbetale feriepengene for medarbejdere over 50 år og beholde feriepengene for resten af medarbejderne. I kan også vælge at betale feriepengene for medarbejdere, der stopper med at arbejde hos jer. I skal betale en årlig indeksering af de feriepenge, I vælger at beholde.


Læs mere her: https://virk.dk/vejledninger/lfm-lonmodtagernes-feriemidler/lfm-hvordan-betaler-vi/lfm-frivillig-indbetaling/


Du kan vælge de medarbejdere, I frivilligt ønsker at indbetale feriepenge for. Overgangsåret løb fra den 1. september 2019 til den 31. august 2020. I følgende link kan du se jeres indberettede feriepenge for overgangsåret.


https://virk.dk/myndigheder/stat/feriemidler/selvbetjening/Jeres_indberetninger_for_overgangsaaret/https://virk.dk/myndigheder/stat/feriemidler/selvbetjening/Jeres_indberetninger_for_overgangsaaret/

Kontakt os!

Addere Revision ligger centralt i Køge tæt på motorvej, s-tog og bus. Kommer du i bil er der indkørsel fra Valdemarshaab.