fbpx

Addere Revision henter stærk og erfaren partner

Statsautoriseret revisor, Lars Ankersen, er ny partner hos Addere Revision pr. 1. november 2020. Lars skal styrke partnerkredsen og sikre fortsat udvikling af Addere Revisions forretning.

Organisationen styrkes som følge af fortsat vækst og Søren Nielsen, Partner og Bestyrelsesformand i Addere Revision, glæder sig over udvidelsen:

Lars kommer med stor erfaring i revision og rådgivning af ejerledede virksomheder – et segment identisk med Adderes kunder. Med vores nye partner tilføjer vi yderligere styrke og kompetence til vores team

Lars har i mere end 20 år i PwC arbejdet med regnskab og skattemæssige problemstillinger for ejerledede virksomheder. Om valget af netop Addere Revision udtaler Lars: 

Jeg ser frem til en hverdag i en mindre, sammentømret og stabil organisation, hvor indflydelse og medbestemmelse vægtes højt. Jeg glæder mig til at rådgive alle mine nye kunder og til at møde lokalsamfundet i øjenhøjde.

Lars er opvokset i Næstved, hvor han også er bosat på en mindre landejendom med sin familie. Lars er således forankret i lokalsamfundet med gode relationer til erhvervslivet: 

Vi har samarbejdet i 10 år og Lars Ankersen har bl.a. hjulpet os med forhandlinger i forbindelse med køb af virksomhed. Lars er hamrende dygtig og har en utrolig troværdighed overfor de personer, som han på vegne af os har haft kontakt med. Vi føler os altid i trygge hænder, fordi der er styr på tingene.
// Kunde: Charlotte, ejer af Min Købmand, Næstved

Partnerkredsen i Addere Revision byder Lars varmt velkommen og ser meget frem til et konstruktivt og langvarigt samarbejde.

Kontakt os!

Addere Revision ligger centralt i Køge tæt på motorvej, s-tog og bus. Kommer du i bil er der indkørsel fra Valdemarshaab.