fbpx

Kunder og brancher

Addere Revision har gennem mange år arbejdet med en lang række forskellige brancher, og med mere end 1500 kunder har vi en bred berøringsflade med mange forskellige virksomhedstyper, organisationer og institutioner. Det har lært os ét og andet – bl.a. at der rent revisionsteknisk er masser af fællestræk på den lille tømrermester og den store tømrerkoncern.

Vi har medarbejdere med stor specialviden inden for forskellige områder og brancher, og først og fremmest har vi en lang tradition for at hjælpe hinanden, når der er brug for det. Som en af eleverne sagde, så kommer der tit mails rundt med omtale af et eller andet specielt, som afsenderen mener alle kan have gavn af at vide.

Den form for videndeling og erfaringsudveksling gør, at vi trygt kan sige ja til alle former for opgaver – uanset branche og virksomhedsstørrelse.

Køge Handelsskole
Køge Handelsskole og Handelsgymnasium lever i sagens natur af undervisning og innovation i en bred forstand, så derfor er det et kompetent skulderklap, når direktør Tim Christensen betegner det pædagogiske som en af Addere Revisions store styrker... ”Ja, jeg synes, de er meget stærke også på rådgivningssiden. I en branche som vores er der mange etiske og andre regler, som har indflydelse på mange af dagligdagens gøremål, og her forstår Addere at forklare tingene, så det giver mening. Og den evne til god dialog gælder heldigvis på alle niveauer. De er samtidig dygtige forretningsfolk på den måde, at de sætter perspektiv på vores økonomi. Et stor udgift behøver ikke være negativ, når man får den forklaret som en investering. Det er i det hele taget nok det stærkeste træk hos Addere, at de samlet set som revisorer formår at drage nytte af både de intuitive og sansende personer og de analyserede og pragmatiske personer i både ledelse og den øvrige medarbejderstab..."
Scandiloc A/S
Scandiloc i Herfølge leverer komplette løsninger inden for beslag og låse til alle dele af dansk industri og er bl.a. kendt for kundetilpassede løsninger. For direktør Dan Meilstrup var det en kombination af vækst i virksomheden og en god kemi, som afgjorde valget af revisor... ”Vi var i slutningen af 90'erne på udkig efter en statsautoriseret revisor som afløser for vores registrerede revisor, og ved en reception faldt jeg i snak med en af de statsautoriserede fra Addere Revision. Da det viste sig, at både holdninger og kemi passede fint sammen, valgte vi at skifte til Addere, og det har vi været glade for. Vi har en fin dialog og får god hjælp, både i hverdagen og omkring optællinger og regnskabsafslutninger..."
Søren Nielsen Biler
Det kører for Søren Nielsen Biler i Køge, hvor man lever af høj kvalitet både på brugtvognssiden og på værkstedet. Høj kvalitet hos revisoren er ifølge Hanne Nielsen også en medvirkende årsag til valget af Addere Revision... "Vi har vores personlige revisor. Vi er så heldige, at vores revisor i en lang årrække er en dygtig statsautoriseret revisor med interesse for biler. Derfor var det et krav, da vi fulgte med ham til Addere Revision for nogle år siden, at vi så beholdt ham som revisor, og at det var ham, som kom til vores forretning, og at det var ham, som vi havde den faste kontakt til. Den faste kontakt har flere fordele, og det kender andre helt sikkert også til: Han kender først og fremmest virksomheden og markedet til bunds. Hans interesse for biler er en god egenskab at have, når man er revisor for en bilvirksomhed..."
CP ApS
CP ApS tilbyder udlejning af moduler, pavilloner, containere og byggepladsindretning. CP har samarbejdet med Addere Revision fra starten, og ejerfamilien er på 30. år stadig glad for samarbejdet. ”Vi oplever jo Addere Revision som en god medspiller i vores virksomhed. De gør det aldrig vanskeligere, end det er, og med en virksomhed som CP er der i virkeligheden tale om et langt og fint samspil på et fornuftigt niveau. Vi taler sammen om tingene og får en fin personlig behandling af de folk, vi har den faste kontakt til…”
Danbolig Jim Riel
Fra centrale lokaler i Solrød og Greve formidler statsautoriseret ejendomsmægler Jim Riel hos Danbolig Jim Riel køb og salg af ejendomme i hele bugtområdet ”Jeg blev henvist til Addere Revision fra Nordea, og det viste sig, at jeg allerede kendte et par stykker af de statsautoriserede revisorer fra andre sammenhænge. Jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med deres ydelser, og egentlig også meget imponeret over, hvor vidende og velorganiseret virksomheden er. Jeg har faktisk flere gange oplevet i forbindelse med virksomhedsoverdragelser, at de har demonstreret betydelig større viden end flere af de store københavnske revisionsfirmaer. Og det er jo rart at opleve, når man nu har valgt en revisor uden for hovedstaden..."
Solrød Fjernvarme A.M.B.A
4500 forbrugere i Solrød og Havdrup sidder lunt i det takket være Solrød Fjernvarme AMBA, som siden 1968 har leveret varme og varmt vand til borgerne i Solrød. Den nu afgående formand Preben Svanekiær har næsten været med fra begyndelsen, og det har revisoren også… ”Ja, vi har de bedste erfaringer med Addere Revision, må jeg sige. Og faktisk har vi lige haft vores revision i udbud, og vi har igen valgt Addere Revision – både fordi kvaliteten er i top, men samtidig fordi prisen også er ok. Udbuddet er samtidig en tryghed for vores medlemmer omkring, at vi får den optimale revisionsløsning. Jeg oplever, at Addere Revision er meget behagelige at have med at gøre. Vi får en fin service, og vi har udover bistand med regnskaberne bl.a. fået god hjælp omkring hele lovgivningen på fjernvarmeområdet…”
Autotec ApS
Mange mennesker med behov for hjælp har sikkert uden at vide det været i berøring med Autotec Aps, som leverer udstyr og konsulentydelser til redningstjenester og autohjælpsfirmaer over hele landet. Selv henter indehaveren Erling Vedel revisorhjælp hos Addere Revision... ”I forbindelse med, at vi stod foran opkøb og etablering af en ny virksomhed blev vi anbefalet at kontakte Addere Revision af vores advokat, og det har vi ikke fortrudt. Vi har fået fin rådgivning og i det hele taget er der en god kemi i relationen til Addere, som er nogle dejlige mennesker at arbejde sammen med..."

Vi servicerer også din branche

Advokater
Almenvelgørende fonde
Alternative behandlere
Andelsboligforeninger
Arkitekter
Bagere
Begravelsesforretninger
Behandlere
Bilforhandlere
Bilværksteder
Blomster
Blomster
Brolæggere
Brændsel
Byggeri
Byggerådgivere
Bygningsartikler
Bøger
Den formuende investor
Detailhandel
Dyrlæger
Ejendomsmæglere
Ejendomsudlejning
Ejendomsudviklere
Ejerlejlighedsforeninger
Elektrikere
Entreprenører
Erhvervsdrivende fonde
Erhvervsforeninger
Erhvervsskoler
Familiefonde
Fjernvarme
Fodterapeuter
Fonde
Foreninger
Forsyningsværker
Frisører
Frugt & grønt
Fysioterapeuter
Grossister
Grundejerforeninger
Gulvslibere
Handelsskoler
Havecentre
Helsekost
Hoteller
Hårfjerning
Indretningsarkitekter
Kaffe
Kaffe, te & chokolade
Kildevand
Kiropraktorer
Klinker
Kloakmestre
Kommunikation
Konsulenter
Køreskoler
Lak
Landbrug
Landinspektører
Læger
Malere
Maling
Maskiner
Materieludlejning
Metalindustri
Murere
Møbler
Optikere
Pavilloner
Praktiserende læger
Privatskoler
Produktion
Radio
Registrering af lægemidler
Reklamebureauer
Rengøringsselskaber
Renseri
Rustfri montage
Rådgivende ingeniører
Sko
Skoler
Skovbrug
Slagter
Slagter
Smede
Snedkere
Sport
Sport
Sportsklubber
Spritfabrik
Tandlæger
Teater og kunst
Transport
Turistfart
Tøj
Tøj
Tømrer
VVS
Vand
Velvære
Vikarbureauer
Vin
Vinduespolering
Virksomhedskonsulenter
Vognmænd