fbpx

Det siger kunderne

Kunderelationer

Addere Revision har stærke og tætte relationer til vores kunder. Relationerne skabes via et nært samarbejde mellem begge parter i samarbejdet. Vi har en flad og fleksibel organisation, hvor vi på alle sager har mindst 2 medarbejdere tilknyttet. Det vil som oftest være en erfaren medarbejder som kundeansvarlig og derudover et skræddersyet team som bagland.

Hos Addere er der mange ansatte med rigtigt mange års anciennitet. Mange af dem har haft de samme kunder i mere end 20 år. Det giver naturligvis et helt unikt forhold med masser af usagt viden, men vi prøver altid at sikre en spredning af denne viden ved at koble flere medarbejdere på relationen for at sikre kontinuiteten.

Kundeudtalelser

CP ApS
CP ApS tilbyder udlejning af moduler, pavilloner, containere og byggepladsindretning. CP har samarbejdet med Addere Revision fra starten, og ejerfamilien er på 30. år stadig glad for samarbejdet. ”Vi oplever jo Addere Revision som en god medspiller i vores virksomhed. De gør det aldrig vanskeligere, end det er, og med en virksomhed som CP er der i virkeligheden tale om et langt og fint samspil på et fornuftigt niveau. Vi taler sammen om tingene og får en fin personlig behandling af de folk, vi har den faste kontakt til…”
Solrød Fjernvarme A.M.B.A
4500 forbrugere i Solrød og Havdrup sidder lunt i det takket være Solrød Fjernvarme AMBA, som siden 1968 har leveret varme og varmt vand til borgerne i Solrød. Den nu afgående formand Preben Svanekiær har næsten været med fra begyndelsen, og det har revisoren også… ”Ja, vi har de bedste erfaringer med Addere Revision, må jeg sige. Og faktisk har vi lige haft vores revision i udbud, og vi har igen valgt Addere Revision – både fordi kvaliteten er i top, men samtidig fordi prisen også er ok. Udbuddet er samtidig en tryghed for vores medlemmer omkring, at vi får den optimale revisionsløsning. Jeg oplever, at Addere Revision er meget behagelige at have med at gøre. Vi får en fin service, og vi har udover bistand med regnskaberne bl.a. fået god hjælp omkring hele lovgivningen på fjernvarmeområdet…”
Køge Handelsskole
Køge Handelsskole og Handelsgymnasium lever i sagens natur af undervisning og innovation i en bred forstand, så derfor er det et kompetent skulderklap, når direktør Tim Christensen betegner det pædagogiske som en af Addere Revisions store styrker... ”Ja, jeg synes, de er meget stærke også på rådgivningssiden. I en branche som vores er der mange etiske og andre regler, som har indflydelse på mange af dagligdagens gøremål, og her forstår Addere at forklare tingene, så det giver mening. Og den evne til god dialog gælder heldigvis på alle niveauer. De er samtidig dygtige forretningsfolk på den måde, at de sætter perspektiv på vores økonomi. Et stor udgift behøver ikke være negativ, når man får den forklaret som en investering. Det er i det hele taget nok det stærkeste træk hos Addere, at de samlet set som revisorer formår at drage nytte af både de intuitive og sansende personer og de analyserede og pragmatiske personer i både ledelse og den øvrige medarbejderstab..."
Autotec ApS
Mange mennesker med behov for hjælp har sikkert uden at vide det været i berøring med Autotec Aps, som leverer udstyr og konsulentydelser til redningstjenester og autohjælpsfirmaer over hele landet. Selv henter indehaveren Erling Vedel revisorhjælp hos Addere Revision... ”I forbindelse med, at vi stod foran opkøb og etablering af en ny virksomhed blev vi anbefalet at kontakte Addere Revision af vores advokat, og det har vi ikke fortrudt. Vi har fået fin rådgivning og i det hele taget er der en god kemi i relationen til Addere, som er nogle dejlige mennesker at arbejde sammen med..."
Danbolig Jim Riel
Fra centrale lokaler i Solrød og Greve formidler statsautoriseret ejendomsmægler Jim Riel hos Danbolig Jim Riel køb og salg af ejendomme i hele bugtområdet ”Jeg blev henvist til Addere Revision fra Nordea, og det viste sig, at jeg allerede kendte et par stykker af de statsautoriserede revisorer fra andre sammenhænge. Jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med deres ydelser, og egentlig også meget imponeret over, hvor vidende og velorganiseret virksomheden er. Jeg har faktisk flere gange oplevet i forbindelse med virksomhedsoverdragelser, at de har demonstreret betydelig større viden end flere af de store københavnske revisionsfirmaer. Og det er jo rart at opleve, når man nu har valgt en revisor uden for hovedstaden..."
Scandiloc A/S
Scandiloc i Herfølge leverer komplette løsninger inden for beslag og låse til alle dele af dansk industri og er bl.a. kendt for kundetilpassede løsninger. For direktør Dan Meilstrup var det en kombination af vækst i virksomheden og en god kemi, som afgjorde valget af revisor... ”Vi var i slutningen af 90'erne på udkig efter en statsautoriseret revisor som afløser for vores registrerede revisor, og ved en reception faldt jeg i snak med en af de statsautoriserede fra Addere Revision. Da det viste sig, at både holdninger og kemi passede fint sammen, valgte vi at skifte til Addere, og det har vi været glade for. Vi har en fin dialog og får god hjælp, både i hverdagen og omkring optællinger og regnskabsafslutninger..."
Søren Nielsen Biler
Det kører for Søren Nielsen Biler i Køge, hvor man lever af høj kvalitet både på brugtvognssiden og på værkstedet. Høj kvalitet hos revisoren er ifølge Hanne Nielsen også en medvirkende årsag til valget af Addere Revision... "Vi har vores personlige revisor. Vi er så heldige, at vores revisor i en lang årrække er en dygtig statsautoriseret revisor med interesse for biler. Derfor var det et krav, da vi fulgte med ham til Addere Revision for nogle år siden, at vi så beholdt ham som revisor, og at det var ham, som kom til vores forretning, og at det var ham, som vi havde den faste kontakt til. Den faste kontakt har flere fordele, og det kender andre helt sikkert også til: Han kender først og fremmest virksomheden og markedet til bunds. Hans interesse for biler er en god egenskab at have, når man er revisor for en bilvirksomhed..."